Covid Impact Scan

van Coface

Bewust zakendoen zonder financiële gevolgen achteraf

De coronacrisis heeft een enorme impact op de wereldeconomie, waardoor ook de gezondheid van bedrijven ingrijpend veranderd is in de afgelopen 12 maanden. Wil jij een objectieve blik van onze experts om de gezondheid van jouw klanten en/of leveranciers te checken?
Doe de gratis Covid Impact Scan.

De voordelen van onze Covid Impact Scan:

  • Real time objectieve informatie over je zakenpartners
  • Onafhankelijk advies van onze experts
  • Geen onnodig risico
Heb je vragen? 076 - 573 7171

De Coface Impact Scan

Gratis

Waarom? Met een goede indicatie van je debiteuren en/of leveranciers kunnen we je snel helpen om zichtbaar te maken waar zich de risico’s bevinden.

Spaarvarken

Wist je dat...

Het belangrijk is om de kredietwaardigheid van een bedrijf te controleren, wanneer je in zee gaat met een (nieuwe) klant of leverancier? Daardoor kun je een inschatting maken of een bedrijf in staat is om een financiering terug te betalen. Wanneer je op basis van factuur werkt, is het de vraag of jouw klant het openstaande bedrag op (of voor) de vervaldag kan terugbetalen. Door vooraf een kredietwaardigheidscheck te doen, voorkom je dat je een bewust risico neemt en weet je zeker dat een klant de factuur/jou kan betalen.

Advies of een voorstel op maat?

Wij willen het regelen van je kredietverzekering gemakkelijk voor je maken. Dus heb je een vraag, neem contact met ons op. Wij helpen je graag en daarna kun je snel weer verder…

Pepijn Alkemade
Accountmanager
076 – 573 7171
Varken Doe de gratis
Covid Impact Scan.

Wat voor impact heeft Covid-19 op jouw klanten?

Varken