Zakelijke incasso uitbesteden?

Maak gebruik van onze incasso-experts over de gehele wereld en laat je facturen in binnen- en buitenland incasseren.

Lever je goederen of diensten op factuurbasis en heeft jouw klant deze niet betaald binnen de betalingstermijn? Overweeg dan om een kredietverzekering af te sluiten. Op deze manier maak je gebruik van onze expertise en ons netwerk als internationale kredietverzekeraar en krijg je jouw facturen betaald. Ongeacht of het ons lukt om jouw vordering te incasseren.

Benieuwd hoe? Neem dan contact met ons op.


Professionele incasso over de gehele wereld.

Wanneer je aan meerdere klanten op factuur levert, dan komt het altijd wel een keer voor dat een klant niet betaald. Dit is natuurlijk erg vervelend, want hierdoor kun je zelf als ondernemer ook in de financiële problemen komen. Incasso kan enorm ingewikkeld zijn, niet alleen in Nederland, maar zeker ook wanneer je afnemers in het buitenland hebt. Daarom is het verstandig om een incassopartner te zoeken. Hiervoor kun je ook een kredietverzekeraar zoals Coface inschakelen. Wij zijn namelijk een wereldwijde kredietverzekeraar die actief is in meer dan 100 landen. Zakelijke incasso is in veel van onze diensten geïntegreerd, maar je kunt ook als klant onze incassodienst in binnen- en buitenland voor niet-verzekerde vorderingen inschakelen.

We versturen graag af en toe een e-mail met nieuws en updates. Je mag op elk moment afmelden via de link in onze e-mails.

Zakelijke incasso van Coface

Met onze online incasso dienst bij Coface heb je direct toegang tot onze incasso-experts en onze individuele incassodossiers, waar en wanneer je maar wilt. Deze dienst is niet alleen voor klanten met een kredietverzekering, maar ook voor klanten die alleen gebruik maken van onze incassodienst.

De mogelijkheden van de online zakelijke incasso van Coface:


• Overzicht van alle lopende incassodossiers naar jaar en status;

• Indienen van nieuwe incasso-opdrachten;

• Up- en Download van informatie en documenten behorende bij een incassodossier;

• Gedetailleerde weergave van een dossier;

• Weergave van alle wijzigingen in het dossier sinds laatste keer inloggen;

• In meerdere talen beschikbaar.

Advies of een voorstel op maat?

Wij willen het regelen van je kredietverzekering gemakkelijk voor je maken. Dus heb je een vraag, neem contact met ons op. Wij helpen je graag en daarna kun je snel weer verder…

Marieke Steinmetz
Claims & Collections medewerker
076 – 573 7171
Varken Doe de gratis
Covid Impact Scan.

Wat voor impact heeft Covid-19 op jouw klanten?

Varken