Zakelijke incasso uitbesteden?

Bespaar tijd en energie op je incasso inspanningen. Geef je debiteurenbeheer uit handen en profiteer van meer dan 75 jaar expertise op het gebied van incasso.

Mijn klant betaalt niet, wat nu?

Lever je goederen of diensten op factuurbasis en heeft jouw klant deze niet betaald binnen de betalingstermijn? Schakel dan de incassodienst in van Coface. Op deze manier maak je gebruik van meer dan 75 jaar expertise en ons netwerk als internationale kredietverzekeraar. Wij betalen jouw facturen. Ongeacht of het ons lukt om jouw vordering te incasseren.

Zakelijk incasso van Coface is ook beschikbaar voor bedrijven zonder kredietverzekering.

Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Professionele incasso over de gehele wereld

Wanneer je aan meerdere klanten op factuur levert, dan komt het altijd wel een keer voor dat een klant niet betaalt. Dit is natuurlijk erg vervelend, want hierdoor kun je zelf als ondernemer ook in de financiële problemen komen.

Incasso kan enorm ingewikkeld zijn, niet alleen in Nederland, maar zeker ook wanneer je afnemers in het buitenland hebt. Daarom is het verstandig om een incassopartner te zoeken. Hiervoor kun je ook een kredietverzekeraar zoals Coface inschakelen.

Coface is een wereldwijde kredietverzekeraar die actief is in meer dan 100 landen. Zakelijke incasso is in veel van onze diensten geïntegreerd, maar je kunt ook als klant onze incassodienst in binnen- en buitenland voor niet-verzekerde vorderingen inschakelen.

We versturen graag af en toe een e-mail met nieuws en updates. Je mag op elk moment afmelden via de link in onze e-mails.

Zakelijke incasso van Coface

Met de online incassodienst van Coface heb je direct toegang tot hun incasso-experts en onze individuele incassodossiers, waar en wanneer je maar wilt. Deze dienst is niet alleen voor klanten met een kredietverzekering, maar ook voor klanten die alleen gebruik maken van de incassodienst.

De mogelijkheden van de online zakelijke incasso van Coface:

  • Overzicht van alle lopende incassodossiers naar jaar en status;
  • Indienen van nieuwe incasso-opdrachten;
  • Up- en Download van informatie en documenten behorende bij een incassodossier;
  • Gedetailleerde weergave van een dossier;
  • Weergave van alle wijzigingen in het dossier sinds laatste keer inloggen;
  • In meerdere talen beschikbaar.

Advies of een voorstel op maat?

Bedrijfsinformatie, kredietverzekering, zakelijk incasso.... Wat heb jij nodig om verder te groeien? Wij helpen je graag in een persoonlijk adviesgesprek.

Patrick Renne
Sales Manager Mid Market
076 – 573 7171
Omzetverzekerd pop up WP DRA

Ontdek het risico op wanbetaling
Download de whitepaper