Zakelijke incasso uitbesteden?

Maak gebruik van onze incasso-experts over de gehele wereld en laat je facturen in binnen- en buitenland incasseren.

Lever je goederen of diensten op factuurbasis en heeft jouw klant deze niet betaald binnen de betalingstermijn? Overweeg dan om een kredietverzekering af te sluiten. Op deze manier maak je gebruik van onze expertise en ons netwerk als internationale kredietverzekeraar en krijg je jouw facturen betaald. Ongeacht of het ons lukt om jouw vordering te incasseren.

Benieuwd hoe? Neem dan contact met ons op.


Professionele incasso over de gehele wereld.

Wanneer je aan meerdere klanten op factuur levert, dan komt het altijd wel een keer voor dat een klant niet betaalt. Dit is natuurlijk erg vervelend, want hierdoor kun je zelf als ondernemer ook in de financiële problemen komen.

Incasso kan enorm ingewikkeld zijn, niet alleen in Nederland, maar zeker ook wanneer je afnemers in het buitenland hebt. Daarom is het verstandig om een incassopartner te zoeken. Hiervoor kun je ook een kredietverzekeraar zoals Coface inschakelen.

Coface is een wereldwijde kredietverzekeraar die actief is in meer dan 100 landen. Zakelijke incasso is in veel van onze diensten geïntegreerd, maar je kunt ook als klant onze incassodienst in binnen- en buitenland voor niet-verzekerde vorderingen inschakelen.

We versturen graag af en toe een e-mail met nieuws en updates. Je mag op elk moment afmelden via de link in onze e-mails.

Zakelijke incasso van Coface

Met de online incassodienst van Coface heb je direct toegang tot hun incasso-experts en onze individuele incassodossiers, waar en wanneer je maar wilt. Deze dienst is niet alleen voor klanten met een kredietverzekering, maar ook voor klanten die alleen gebruik maken van de incassodienst.

De mogelijkheden van de online zakelijke incasso van Coface:

  • Overzicht van alle lopende incassodossiers naar jaar en status;
  • Indienen van nieuwe incasso-opdrachten;
  • Up- en Download van informatie en documenten behorende bij een incassodossier;
  • Gedetailleerde weergave van een dossier;
  • Weergave van alle wijzigingen in het dossier sinds laatste keer inloggen;
  • In meerdere talen beschikbaar.

Advies of een voorstel op maat?

Bedrijfsinformatie, kredietverzekering, zakelijk incasso.... Wat heb jij nodig om verder te groeien? Wij helpen je graag in een persoonlijk adviesgesprek.

Charlotte van Dorp
Sales Manager Global Solutions
076 – 573 7171
Omzetverzekerd pop up CRC2023

Verken risico's in een onzekere wereld
13 juni 2023: meld je aan!