Incasso uitbesteden?

Bespaar tijd en energie op je incasso inspanningen. Geef je debiteurenbeheer uit handen en profiteer van meer dan 75 jaar expertise op het gebied van incasso.

Bel mij voor een adviesgesprek

Mijn klant betaalt niet, wat nu?

Lever je goederen of diensten op factuurbasis en heeft jouw klant deze niet betaald binnen de betalingstermijn? Schakel dan het incassobureau in van Coface. Op die manier maak je gebruik van ons netwerk als internationale kredietverzekeraar. Onze experts zijn aanwezig op de lokale markt van meer dan 100 landen. We spreken de taal van jouw debiteuren en zijn als de beste op de hoogte van lokale wet- en regelgeving.

Advies nodig over incasso? Neem contact met ons op.

Schakel de juiste expertise in

Vul het formulier in. Onze incasso experts bellen je voor een vrijblijvend adviesgesprek.


Incasso kan enorm ingewikkeld zijn, niet alleen in Nederland, maar zeker ook wanneer je afnemers in het buitenland hebt. Daarom is het verstandig om een partner te zoeken, zoals een incassobureau. Hiervoor kun je ook een kredietverzekeraar zoals Coface inschakelen.

De incasso experts van Coface weten wat haalbaar voor jou is. Daarbij kijken ze naar het bedrag van de openstaande vordering en het land van jouw debiteur. Op basis van onze internationale databanken en jarenlange ervaring kunnen zij je persoonlijk advies geven over jouw openstaande vorderingen.

We versturen graag af en toe een e-mail met nieuws en updates. Je mag op elk moment afmelden via de link in onze e-mails.

Incasso van Coface

Met de online incassodienst van Coface heb je direct toegang tot hun incasso-experts en onze individuele incassodossiers, waar en wanneer je maar wilt. Deze dienst is niet alleen voor klanten met een kredietverzekering, maar ook voor klanten die alleen gebruik maken van de incassodienst.

De mogelijkheden van de online incasso van Coface:

  • Overzicht van alle lopende incassodossiers naar jaar en status;
  • Indienen van nieuwe incasso-opdrachten;
  • Up- en Download van informatie en documenten behorende bij een incassodossier;
  • Gedetailleerde weergave van een dossier;
  • Weergave van alle wijzigingen in het dossier sinds laatste keer inloggen;
  • In meerdere talen beschikbaar.

Advies of een voorstel op maat?

Bedrijfsinformatie, kredietverzekering, zakelijk incasso.... Wat heb jij nodig om verder te groeien? Wij helpen je graag in een persoonlijk adviesgesprek.

Marieke Steinmetz
Claims & Collections medewerker
076 – 573 7171
Omzetverzekerd pop up WP DRA

Ontdek het risico op wanbetaling
Download de whitepaper