Kredietverzekering voor Grootbedrijf

De kredietverzekering die zich proactief aanpast aan de ontwikkeling van je bedrijf.

TradeLiner is een complete kredietverzekering die je gemakkelijk en snel inzage geeft in de financiële gezondheid van je (toekomstige) afnemers. Daarnaast ontvang je de optimale service en bescherming in geval dat je afnemer tóch onverhoopt niet betaalt. De TradeLiner kredietverzekering biedt je ondersteuning op maat, ongeacht de levensfase van je bedrijf.

De voordelen van de TradeLiner kredietverzekering:


Een gezonde debiteurenportefeuille:

De financiële situatie van je afnemers wordt continu gevolgd en geanalyseerd door de specialisten van Coface. Zodra de situatie wijzigt - positief of negatief – word je hier actief van op de hoogte gesteld.

Incasso van onbetaalde facturen:

Dankzij het internationale netwerkt van Coface zijn wij in staat om vanuit 100 landen uw onbetaalde factuur te incasseren.

Schade-uitkering:

Mocht je onbetaalde factuur niet (volledig) te incasseren zijn, dan zal Coface je compenseren voor de schade die je lijdt als gevolg van deze onbetaalde factuur.

TradeLiner Kredietverzekering

De kredietverzekering die zich proactief aanpast aan de ontwikkeling van je bedrijf. Mocht je een onverwachte en dringende order uitvoeren en heb je geen tijd om dekking voor je afnemer aan te vragen? De TradeLiner kredietverzekering biedt mogelijkheden om met terugwerkende kracht dekking voor je debiteuren vast te stellen. Bovendien kun je kiezen om de schade-uitkering voor onbetaalde vorderingen sneller dan gebruikelijk te ontvangen wanneer dat op enig moment voor jou bruikbaar of wenselijk is. Daarnaast heb je de keuze uit een uitgebreide reeks opties en diensten om de dekking uit te breiden en de kredietverzekering samen te stellen zoals je die nodig hebt.

Advies of een voorstel op maat?

Wij willen het regelen van je kredietverzekering gemakkelijk voor je maken. Dus heb je een vraag, neem contact met ons op. Wij helpen je graag en daarna kun je snel weer verder…

Charlotte van Dorp
Sales Manager
076 – 573 7171