Voor wie een kredietverzekering?

Een kredietverzekering is het meest geschikt voor bedrijven die goederen of diensten op rekening leveren aan zakelijke klanten.

Vraag vrijblijvende informatie aan

In welke sector je ook werkzaam bent, Coface kredietverzekeringen worden specifiek afgesloten op jouw situatie. Coface biedt niet alleen kredietverzekeringen voor in Nederland, maar ook bedrijven die internationaal opereren kunnen een kredietverzekering bij Coface afsluiten. Hierdoor kan je bedrijf ook veilig internationaal groeien.

Lever jij op factuur?

Dan is een kredietverzekering onmisbaar. Welke verzekering het beste bij jou past, bepaal je samen met de adviseurs van Coface. Je kunt kiezen uit 3 verschillende kredietverzekeringen en kunt de opties naar jouw hand zetten.

Lees meer over:

EasyLiner: de MKB kredietverzekering

TradeLiner: De kredietverzekering voor het (internationaal) grootbedrijf

Global Solutions: De kredietverzekering voor multinationals

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Coface biedt kredietverzekeringsoplossingen, flexibel en op maat, met dekking in ongeveer 200 landen. Zo verkleinen wij samen de impact van een niet-betalende klant.

Advies of een voorstel op maat?

Bedrijfsinformatie, kredietverzekering, zakelijk incasso.... Wat heb jij nodig om verder te groeien? Wij helpen je graag in een persoonlijk adviesgesprek.

Charlotte van Dorp
Sales Manager Global Solutions
076 – 573 7171
Omzetverzekerd pop up CRC2023

Verken risico's in een onzekere wereld
13 juni 2023: meld je aan!