Het jaarlijks evenement Coface Country Risk Conference heeft in 2022 plaatsgevonden in de Fokker Terminal in Den Haag. Een unieke locatie vanwege haar interieur (een voormalige vliegtuighangar) en geschiedenis (Anthony Fokker School voor luchtvaarttechniek).

Een CO2 neutrale locatie

De evenementenlocatie is ook uniek omdat zij CO2 neutraal is. Er liggen 600 zonnepanelen op het dak, waarmee jaarlijks 160.000 kWh aan stroom wordt opgewekt. Ook waterbesparende toiletten, het gebruik van 100% biologisch afbreekbare disposables en ondersteuning aan het ‘Klimaatfonds Den Haag’ behoren tot de activiteiten.

Lees meer over duurzaamheid van de Fokker Terminal op hun website.

Schoon drinkwater voor ontwikkelingslanden

Coface en alle bezoekers van de Country Risk Conference 2022 hebben ook een bijdrage geleverd aan de milieubewuste strategie van de Fokker Terminal. Per bezoeker is een vast aantal liter water gecompenseerd en beschikbaar gesteld aan de Made Blue organisatie. Hiermee word schoon drinkwater beschikbaar gesteld aan schoon drinkwaterprojecten in ontwikkelingslanden. In totaal wordt namens Coface 53.500 liter gedoneerd!

Lees meer over de Made Blue foundation op hun website.

Terugblik Coface Country Risk Conference 2022

Advies of een voorstel op maat?

Bedrijfsinformatie, kredietverzekering, zakelijk incasso.... Wat heb jij nodig om verder te groeien? Wij helpen je graag in een persoonlijk adviesgesprek.

Marieke Steinmetz
Claims & Collections medewerker
076 – 573 7171
Omzetverzekerd pop up WP DRA

Ontdek het risico op wanbetaling
Download de whitepaper