100% je eigen geld uitgeven?

Verzeker je facturen

Meer dan alleen een scherpe prijs:

  • Je facturen zijn verzekerd tegen niet-betaling
  • Schades worden binnen 30 dagen uitgekeerd
  • Geen incasso-kosten & inspanningen
  • Gewoon goede service & lekker ondernemen
Heb je vragen? 076 - 573 7171

Bereken je premie

vanaf 5,99 per dag
Guy

Is een kredietverzekering geschikt voor jouw bedrijf?

Een kredietverzekering is in principe geschikt voor ieder bedrijf dat op krediet goederen of diensten levert aan een ander bedrijf.

Coface biedt een kredietverzekering aan voor onder andere kleine, middelgrote bedrijven, maar ook voor grote internationaal georiënteerde bedrijven.

Daarnaast dekt de kredietverzekering van Coface niet alleen Nederlandse kredieten, maar juist ook buitenlandse kredieten. Wanneer je levert aan klanten in het buitenland óf een buitenlandse vestiging hebt, dan beschermt de kredietverzekering jouw bedrijf.

Vul jouw gegevens in en ontdek wat een kredietverzekering voor jouw bedrijf kan betekenen.

De meeste klanten betalen hun rekeningen op tijd, maar er zitten altijd klanten tussen die een groter risico vormen. Ook kan het zo zijn dat een van je klanten in moeilijkheden komt en jouw facturen niet meer kan betalen. Via omzetverzekerd.nl sluit je eenvoudig een kredietverzekering af, waarmee je beschermd bent tegen omzetverlies door niet betalende klanten. Meer weten over wat een kredietverzekering voor jouw bedrijf kan betekenen? Vul je gegevens in en je ontvangt vrijblijvend informatie over de mogelijkheden.


Waarom kiezen voor een Kredietverzekering van Coface?

✓ Jouw klanten wereldwijd verzekerd

✓ Incasso meeverzekerd (minnelijk en gerechtelijk)

✓ Schade-uitkering bij niet-betaling

✓ 24/7 beheer via de Coface app

✓ Zeer aantrekkelijke voorwaarden

✓ Uitstekende beoordeling van de kredietwaardigheid van bedrijven

We versturen graag af en toe een e-mail met nieuws en updates. Je mag op elk moment afmelden via de link in onze e-mails.

Kosten van een kredietverzekering?

Een kredietverzekering is er in allerlei vormen en maten. Je kunt bijvoorbeeld een specifieke klant of een specifiek project verzekeren. Wij bepalen de prijs van de kredietverzekering aan de hand van de omzet, spreiding van het risico en de afgesproken leverings- en betalingsvoorwaarden. Daarnaast kun je zelf ook het dekkingspercentage bepalen.

Bereken het gevolg van een niet-betalende klant

Met elke onbetaalde factuur loop je geld mis. Geld dat je had kunnen investeren in de groei van je bedrijf. Een kredietverzekering van Coface helpt je die groeiplannen alsnog te realiseren.

Profitcalculator

Jouw marge 15%
Het totaal aan openstaande facturen 10000

Dit is de benodigde omzet om dit verlies goed te maken

GRATIS Klantencheck

Hoe werkt een kredietverzekering?

Wanneer klanten de facturen niet betalen, loop je geld mis. Dit geld had je kunnen gebruiken om bijvoorbeeld te investeren in de omzetverhoging en groei van je bedrijf. Met een kredietverzekering van Coface bescherm je jezelf tegen het verlies van omzet. Kan een klant dus de rekeningen niet meer betalen, doordat ze in financiële moeilijkheden verkeren of zelfs failliet gaan? Dan betaalt Coface een schade vergoeding aan je uit. Een kredietverzekering zorgt er helaas niet voor dat klanten wel gaan betalen, maar het beschermt je wel tegen de schade die je hierdoor oploopt.

Wat krijg ik wanneer ik een kredietverzekering afsluit?

Een Coface kredietverzekering bestaat uit drie onderdelen, die er voor zorgen dat je debiteuren-administratie zo soepel mogelijk verloopt. De drie onderdelen van de Coface kredietverzekering zijn:

Preventie: Coface helpt je kredietwaardige bedrijven te identificeren met behulp van een uitgebreide database met informatie van bedrijven over de hele wereld. Hierdoor kun je je focussen op de klantrelaties die minder risico’s met zich meebrengen.

Incasso: Het is vervelend als klanten je facturen niet betalen. Coface helpt je om deze facturen te incasseren, waar ter wereld je klanten zich ook bevinden.

Zekerheid: Het kan natuurlijk voorkomen dat een klant echt niet kan betalen of failliet gaat. In dat geval krijg je van Coface een schadevergoeding, zodat je omzetverlies wordt geminimaliseerd.

Wat zijn de ultieme voordelen van een kredietverzekering?

Naast zekerheid biedt een kredietverzekering nog meer voordelen namelijk:

Beter inzicht in de kredietwaardigheid van je klanten. Hier kun je dan vervolgens ook de betalingsvoorwaarden op aanpassen. Dit zorgt voor zowel een concurrentievoordeel als een duurzame relatie met je klanten.

Gemiddelde betalingsduur van facturen gaat omlaag. Hiermee creëer je een optimale cashflow in je bedrijf. Dit helpt je tevens ook bij onderhandelingen met de bank of investeerders

Je hoeft je niet meer bezig te houden met onbetaalde facturen. Met onze kredietverzekering worden er veel zorgen weggenomen, omdat je je niet meer bezig hoeft te houden met het incasseren van onbetaalde facturen. Hierdoor kun je je focussen op hetgeen wat echt belangrijk is, namelijk: je klanten.

Advies of een voorstel op maat?

Wij willen het regelen van je kredietverzekering gemakkelijk voor je maken. Dus heb je een vraag, neem contact met ons op. Wij helpen je graag en daarna kun je snel weer verder…

Charlotte van Dorp
Sales Manager
076 – 573 7171
Varken Doe de gratis
Covid Impact Scan.

Wat voor impact heeft Covid-19 op jouw klanten?

Varken