Kosten Kredietverzekering

Je kunt een kredietverzekering per transactie, per debiteur, per land of een volledige omzetverzekering afsluiten. De kosten van een kredietverzekering zijn dan ook afhankelijk van het soort kredietverzekering dat je wilt afsluiten.

Vraag vrijblijvende informatie aan

Hoe berekenen wij de kosten van een kredietverzekering?

Coface bepaalt de kosten van een kredietverzekering aan de hand van je omzet en de spreiding van het risico, het aantal debiteuren, het aantal landen waar je je debiteuren gevestigd zijn en de branche waarin jouw debiteuren opereren.

Daarnaast kan je zelf de hoogte van het dekkingspercentage kiezen. Ook worden de kosten van een kredietverzekering berekend op basis van het eventueel afdekken van een aanvullend risico. Denk hierbij aan een politiek risico en contract- of fabricagerisico.

Zijn de kosten van een kredietverzekering het waard?

Veel bedrijven denken dat het afsluiten van een kredietverzekering erg duur is. Dit is echter niet zo. De meest uitgebreide kredietverzekering kost gemiddeld tussen de 0,075% en 0,35% van de omzet. Een factuur van een debiteur die niet wordt betaald kost je vaak meer dan de daadwerkelijke premie van een kredietverzekering. Heb je onbetaalde facturen met hoge bedragen? Dan heb je de premie er al snel uit.

Waarom verzekeren tegen niet-betalende klanten?

Met elke onbetaalde factuur loop je geld mis. Geld dat je had kunnen investeren in de groei van je bedrijf. Een kredietverzekering van Coface helpt je die groeiplannen alsnog te realiseren.

Bereken het gevolg van een niet-betalende klant.

Jouw marge 10%
Het totaal aan openstaande facturen 10000Een vrijblijvende premieberekening? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

We versturen graag af en toe een e-mail met nieuws en updates. Je mag op elk moment afmelden via de link in onze e-mails.

Advies of een voorstel op maat?

Wij willen het regelen van je kredietverzekering gemakkelijk voor je maken. Dus heb je een vraag, neem contact met ons op. Wij helpen je graag en daarna kun je snel weer verder…

Pepijn Alkemade
Accountmanager
076 – 573 7171
Varken Doe de gratis
Covid Impact Scan.

Wat voor impact heeft Covid-19 op jouw klanten?

Varken